3 Days to Kill

Postat in Reviewuri de - martie 24, 2014
3 Days to Kill

3 Days to Kill este un film care nu-si avea locul in cinematografia recenta, pentru ca subiectul e atat de fumat, Kevin Costner s-a bosorogit atat de tare (long gone are the days from The Bodyguard!), iar Amber Heard tine cu tot dinadinsul sa ne demonstreze ca stie sa joace doar in porcarii, incat si acum regret faptul ca am vazut filmul asta atat de plictisitor.

Pentru cei cu afinitati legate de filmele de actiune si agentii CIA care se lupta cu toata lumea, 3 Days to Kill ar putea parea alegerea perfecta. Pentru oamenii care au pretentii chiar si de la filmele de actiune, sa stai 117 minute blocat in “universul” asta ar putea parea o corvoada.

Subiectul e unul trivial, iar jocul actorilor este cel mult mediocru. Kevin Costner nu mai are aceeasi magie din tinerete, iar Amber Heard nu poate sustine cu aspectul ei de bombshell un film despre nimic.

As vrea sa spun despre 3 Days to Kill ca macar te deconecteaza de lume, dar filmului ii lipseste un subiect matur si profund, si de la inceput pana la final am ramas cu senzatia ca ma uit la ceva incomplet. Nici nu e so bad that it’s good, nici captivant (pe niciun plan), nici plin de suspans, actiune sau sex appeal. 3 Days to Kill e mult mai plictisitor si mai putin antrenant decat un film cu Steven Seagal, iar asta e un nivel tare greu de atins chiar si atunci cand vrei sa ajungi la el…

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu