Animated Saturday: Escape from Planet Earth

Postat in Animated Saturday, Reviewuri de - august 09, 2014
Animated Saturday: Escape from Planet Earth

De mult timp n-am mai vazut o animatie care sa fie pur si simplu amuzanta si plina de culoare si energie, asa ca Escape from Planet Earth a fost o surpriza destul de placuta.

Din pacate, nu pot sa va spun prea multe despre “jocul” actoricesc al distributiei originale (din care pot enumera cateva nume destul de mari: Brendan Fraser, Rob Corddry, Ricky Gervais, Jessica Alba, Sofía Vergara), pentru ca eu am urmarit, la invitatia primita din partea RoImage, varianta dublata in limba romana, dar chiar si asa filmul a fost extrem de distractiv, reusind sa anime copii de la cativa ani pana la cei din categoria de varsta 30-40.

Escape from Planet Earth spune povestea unor extraterestri pasnici si albastri, porniti intr-o misiune de recuperare a unor bebelusi si care, din motive mai complicate, ajung pe Pamant. Aici lucrurile incep sa se intample la o viteza ametitoare si actiunea se dezlantuie rapid pe un ecran colorat de tot felul de fiinte de pe planete inimaginabile.

Probabil ca filmul nu este chiar cel mai bine construit, si nici povestea sa nu este foarte bine legata, dar Escape from Planet Earth are marele avantaj de a fi stupid de comic si simplut, asa ca cele aproximativ 90 de minute garanteaza macar cateva zambete razlete.

Pentru o pelicula care pare sa joace destul de safe si care nu aducee nimic nou pe piata animatiilor cu si despre extraterestri, Escape from Planet Earth imbina senzatia de familiaritate, in pofida stilului grafic diferit, cu o lipsa de creativitate care nu stirbeste farmecul simplu al povestii si reusest sa apese “butoanele” potrivite in inima oricarui privitor si, pana la urma, asta e tot ce conteaza, nu?

Recomand filmul oricarui copil, oricat de tanar, pentru ca sigur veti gasi macar o scena care sa va faca sa radeti.

Multumesc RoImage pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu