Animated Saturday: Minuscule: Valley of the Lost Ants

Postat in Animated Saturday, Reviewuri de - aprilie 11, 2015
Animated Saturday: Minuscule: Valley of the Lost Ants

Imi plac surprizele foarte mult, mai ales cele placute, asa ca am preferat sa merg la vizionarea de presa pentru Minuscule: Valley of the Lost Ants total nepregatita. Sincer, nu cred ca as fi putut alege mai bine, pentru filmul e un spectacol total, de la inceput pana la sfarsit, plin de emotie si fara pic de cuvant.

Fara nici un cuvant? Hmm, ai zice ca esti inapoi in anii ’20, atata doar ca 3D-ul se imbina mult prea frumos cu imagini reale, de pe taram francez, si animatia e superba in fiecare secunda de film. O poveste potrivita pentru toate varstele in cautare de liniste si prietenie, Minuscule: Valley of the Lost Ants este, fara sa exagerez, un spectacol vizual.

Povestea simpla a unei gargarite ratacite, al carei destin se impleteste atat de natural cu cel al unui musuroi de furnici aflat sub asediu este all colors of sweet, iar daca vreodata aveti vreun dubiu in ceea ce priveste unicitatea sufletului vostru, cred ca mai bine lasati gargarita sa va explice ce inseamna sa fii diferit, si totusi sa fii iubit fara rezerve.

Minuscule: Valley of the Lost Ants curge fluid de la peisaje de un realism superb la 3D-ul vietii de mini-gaza, fara a face uz de cuvinte inutile. Povestea din film e potrivita pentru copiii de toate varstele si pentru adultii care mai uita din cand in cand cum e sa cunosti oameni noi si cum sa le acorzi incredere. Universal valabil, subiectul filmului va va aduce doar bucurie si zambet, asa ca va sfatuiesc sa nu ratati dragalasenia asta de film!

Minuscule: Valley of the Lost Ants intra in cinematografe incepand cu 10 aprilie. Multumesc RoImage si Cinema City Sun Plaza pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu