Animated Saturday: Storks

Postat in Animated Saturday, Reviewuri de - septembrie 24, 2016
Animated Saturday: Storks

Vesnica intrebare “de unde vin bebelusii?” tocmai si-a gasit raspunsul, iar raspunsul este unul neasteptat de amuzant si simpatic. Ancorat in prezent, dar conectat si la istorii de demult, Storks este o animatie originala despre un imperiu al berzelor si prietenii neasteptate.

N-are rost sa va spun prea multe despre premiza de la care se porneste, altceva in afara de faptul ca berzele contemporane nu mai livreaza bebelusi cand, brusc, dintr-o data, se apuca din nou de treaba. Mare parte din farmecul animatiei este felul candid si creativ de a explica aceste origini, asa ca va las sa vedeti voi cu ochii vostri partea “tehnica”.

Ce trebuie mentionat, insa, este relatia incredibil de frumoasa care se dezvolta intre Tulip (Katie Crown), o fetita orfana abandonata prin pasaretul de sus, si Junior (Andy Samberg), cea mai buna barza de la Cornerstore.com, locul unde se “fac” copiii. Peripetiile prin care trec cei doi sunt, pe atat de amuzante, cat sunt de adorabile, de la ceata de lupi fermecata de bebelusi, pana la dusmanelile inutile dintre berzele de la Cornerstore.com.

Si cand te gandesti ca totul a pornit de la un baietel care si-a dorit un frate mai mic…

Din pacate, nu stiu cati din copii vor intelege ce se intampla in film, pentru ca se vede clar ca e gandit si aplicat pe un public mai matur, doritor de ceva relaxant si dragut. Chiar si asa, cu cateva amendamente, cei mici se vor putea bucura de o dupa-amiaza inocenta in compania berzelor, iar adultii isi vor regasi copilaria pierduta si legendele care le infrumusetau zilele.

Storks a intrat in cinematografe incepand cu 23 septembrie, atat in varianta dublata, cat si in varianta subtitrata. Multumesc Freeman Entertainment sGrand Cinema & More pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu