Animated Saturday: The LEGO Batman Movie

Postat in Animated Saturday, Reviewuri de - februarie 11, 2017
Animated Saturday: The LEGO Batman Movie

Pentru toti cei care se plang de seriozitatea lui Batman si a filmelor DC Entertainment, The LEGO Batman Movie e raspunsul potrivit. Pe deopotriva politically incorrect si amuzant, The LEGO Batman Movie il poarta pe Bruce Wayne prin toata istoria sa cinematografica si il face sa fie mai arogant ca niciodata, scotand la inaintare glumele despre singuratatea sa, aducandu-l si pe un Robin plangacios ca sa ii fie partner.

In ciuda faptului ca Will Arnett e unul dintre actorii mei preferati, in rolul lui Batman/Bruce Wayne reuseste sa fie de-a dreptul obositor si redundant. Singurul care mai salveaza situatia e Ralph Fiennes, in rolul lui Alfred, uneori ajutat de Michael Cera (Robin/Dick Grayson).

Daca ma uit pe afisul filmului, e o ploaie de stele pe-acolo, de la Rosario Dawson (Batgirl/Barbara Gordon), Zach Galifianakis (Joker), Jenny Slate (Harley Quinn), Conan O’Brien (The Riddler), Zoë Kravitz (Catwoman) si Eddie Izzard (Voldemort), ca sa numesc doar cateva dintre celebritatile care-si imprumuta vocea acestui proiect, pentru a lega povestea complexa a lui Batman de restul personajelor din universul DC sau din alte lumi (Voldemort, Sauron, Daleks, Godzilla, si inca vreo cativa pe care va las sa-i descoperiti).

Cu toate ca e un film de vazut in familie, The LEGO Batman Movie serveste publicul si cu glume deocheate, din fericire, mai dificil de inteles de copii, dar e posibil ca adultii sa fie amuzati de multitudinea de referinte si aluzii. Tradus pentru Romania drept Lego Batman: Filmul, varianta dublata a animatiei are in distributie nume precum Tudor Chirila, Laura Cosoi, Adrian Despot si Loredana.

The LEGO Batman Movie a intrat in cinematografe incepand cu 10 februarie, atat in varianta dublata, cat si in varianta subtitrata. Multumesc Freeman Entertainment si Cinema City AFI Palace Cotroceni pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu