Animated Saturday: Wreck-It Ralph

Postat in Animated Saturday, Reviewuri de - februarie 15, 2014
Animated Saturday: Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph este genul de film care te prinde din primele 2 secunde si atentia iti ramane focusata pe ecran pana la final. Filmul pare mai atractiv pentru parintii care s-au jucat arcade games, dar paleta de culori si diversitatea personajelor va distra chiar si cel mai rasfatat copil, facand astfel din film un mijloc bun de bonding in familiile cu juniori.

Trebuie sa recunosc iarasi ca filmul nu a facut parte din lista mea de must see, dar dupa ce l-am vizionat a reusit sa intre in topul meu la categoria animatii. Wreck-It Ralph beneficiaza atat de culoare, cat si de diversitate, iar actorii care-si imprumuta vocile sunt mai mult decat capabili sa tina filmul in picioare.

John C. Reilly este Wreck-It Ralph, ticalosul de serviciu, si ma mandresc cu asemenea gusturi bune la actori – tipul asta chiar nu stie sa joace prost! Ralph e genul de personaj care iti intra la suflet, pentru ca “rautatea” lui nu e naturala, ci fortata de imprejurari, si pana la final sufletul frumos iese la iveala.

Prietenia pe care Ralph o leaga cu Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman) e superba, iar actrita e simpatica si amuzanta in acest rol. Scena in care cei doi construiesc masina de curse a lui Vanellope e memorabila, iar momentele in care pustoaica invata sa conduca (pe Rihanna – Shut Up And Drive) sunt priceless.

Jack McBrayer e banal in rolul personajului pozitiv, Fix-It Felix, Jr., dar Jane Lynch (Sergeant Tamora Jean Calhoun) si Alan Tudyk (King Candy) sunt atat de transparenti in rolurile lor, incat cine le stie vocile nu are cum sa nu ii recunoasca. Distributia ii mai are pe afis si pe Mindy Kaling (Taffyta Muttonfudge), Joe Lo Truglio (Markowski) si Ed O’Neill (Mr. Litwak), pentru a completa un tablou colorat si divers.

Wreck-It Ralph e tare simpatic de la inceput pana la final, cu un subiect ce prinde atat la adulti, cat si la copii. Creatorii filmului au fost foarte imaginativi si posibilitatile de “combinare” a universurilor din Wreck-It Ralph sunt surprinzatoare, ceea ce face ca fiecare secunda alaturi de Ralph si Vanellope sa fie o aventura in adevaratul sens al cuvantului. Si de ce oare urmarim animatii, daca nu pentru aventuri nebanuite?

Game on!

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu