Astérix – Le Domaine des Dieux

Postat in Reviewuri de - decembrie 29, 2014
Astérix – Le Domaine des Dieux

Astérix – Le Domaine des Dieux este, probabil, una dintre cele mai actuale animatii pe care mi-a fost dat sa o vad in ultima vreme. Mascand teme contemporane in distractii de duminica, filmul este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti, si nici macar nu e nevoie sa fiti fani sau la curent cu subiectul pentru a va distra la vizionarea sa.

Varianta pe care am vazut-o pe canapea este una subtitrata, deci francofilii vor fi satisfacuti pe deplin, dar exista si o versiune dublata, pentru copiii mici si foarte mici. Fara a beneficia de vreo voce prea celebra, filmul reuseste sa fie antrenant si amuzant in absolut fiecare moment, pentru ca, fara a exagera, tin minte doar ca am ras in continuu.

Astérix – Le Domaine des Dieux e bazat pe volumul 17 al benzii desenate care il are drept personaj central pe Astérix si imbina in mod inteligent tot felul de metafore depsre corporatism, consumerism si superficialitate, cat sa “agate” un public matur, in timp ce abunda de situatii comice de un simplism reconfortant, pentru a relaxa copiii spectatori.

Astérix – Le Domaine des Dieux are o lungime potrivita (85 minute) pentru a mentine atentia privitorului, dar si pentru a “rezolva” toate itele intrigii in timp util, fara derapaje aiurea, fara aluzii foarte fine la lucruri care le-ar putea scapa celor care nu sunt fani sau cunoscatori ai aventurilor galilor si fara a pierde din vedere subiectul principal – pe Astérix.

Filmul este, asadar, o comedioara simpatica, numai buna de vazut atat cu familia, cat si cu prietenii, si va recomand din suflet sa petreceti inceputlui lui 2015 in compania celor mai viteji si amuzanti gali din lume, de data asta intr-un 3D exceptional de bine realizat.

Astérix – Le Domaine des Dieux apare in cinematografe incepand cu 2 ianuarie. Mulțumesc InterComFilm pentru invitația la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.
  • Mentiuni

  • Mentiune de la 2015 movies to see | Movie Zone
    ianuarie 3, 2015

    […] Ratzone, Toughts about nothing…, Catalin Olaru, Cinefilul de Serviciu, Zavoi, CinemaFilm, Couch.ro, F and G must see, Film Sinopsis, Filme si Carti, Gazeta de Film, Razvan Pascal, Ratzone, […]

Lasa un comentariu