Bad Moms

Postat in Reviewuri de - iulie 29, 2016
Bad Moms

Party like a mother, pentru ca cei de la Hollywood aleg feluri ciudate de a exprima umorul.

Despre Bad Moms, din clipa in care am vazut trailerul, am stiut ca o sa fie mai mult o relatare aproape stiintifica a vietii de mama, asa ca glumele din trailer mi se pareau cel mult sadice. Cu nume mari pe afis – Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Bad Moms face apel la latura emotionala a publicului (spre deosebire de The Hangover, produs de aceeasi echipa) si, in marea majoritate a timpului acest demers este un succes.

Mila Kunis este Amy, o tanara mama obosita, stresata si chinuita de mitul perfectiunii din zilele astea si e evident ca breaking point-ul ei nu e departe. Ce urmeaza dupa e, insa, total neasteptat pentru ea. Relaxare in privinta aspectelor ce nu pot fi schimbate, eliberare sexuala, parteneriat cu un barbat capabil si un set de prietene care ii sunt alaturi la bine si la rau. Oarecum clasic, as zice, dar povestea e salvata de modul aproape credibil in care se intampla totul, de coerenta cu care e spusa si de star power-ul Milei Kunis. All in all, this mommy knows her thing!

Kristen Bell e aproape insignifianta in Bad Moms, din pacate. Probabil ca se dorea ca personajul sau, Kiki, sa fie un fel de soricel, de underdog care sa se ridice deasupra tuturor, dar cele 2 replici si jumatate nu prea ii dau actritei mult loc de joaca…

Christina Applegate e the resident bad mom, insotita de o Jada Pinkett Smith la fel de sexy ca intotdeauna, fara a impacta vizibil dezvoltarea lui Amy. Pana la urma, oricine ar fi fost in rol negativ s-ar fi ajuns in acelasi punct, iar asta le cam descalifica la titlul de the villain of the year.

Cea care fura atentia si inimile si zambetele este, insa, neasteptata Kathryn Hahn. Actrita joaca in foarte multe comedii, mai mult sau mai putin bune, si primeste roluri de femeie careia i se neaga placeri, feminitate, iubire, vise, and so on. De data asta, Carla (Kathryn Hahn) e zgomotoasa, nesimtita, entuziasmata de viata si de greselile pe care le face si, drept dovada, e absolut savuroasa. Daca Amy (Kunis) e the generic good girl, Carla e fata aceea periculoasa care iti starneste invidia si gelozia, iar Kathryn Hahn e delicioasa si merita aplaudata.

Bad Moms intra in cinematograf incepand cu 29 iulie. Multumesc Freeman Entertainment sGrand Cinema & More pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu