Bad Santa 2

Postat in Reviewuri de - noiembrie 28, 2016
Bad Santa 2

Bad Santa 2 e dovada clara ca if it ain’t broken, don’t fix it. Primul film a fost un soc cultural in 2003, dar intre timp a capatat un status de film de Craciun universal acceptat si placut de toata lumea. Nu-i de mirare ca-l vad in listele de recomandari din perioada asta!

Billy Bob Thornton se intoarce in rolul lui Willie Soke, la fel de depravat si fara teluri ca intotdeauna, cu o gura la fel de sloboda si un comportament pe masura. Tony Cox si Brett Kelly revin si ei in rolurile lui Marcus si Thurman Merman ca sa mentina o oarecare familiaritate in jurul lui Willie, iar in restul distributiei o regasim pe Christina Hendricks in cele mai ciudate si incredibile ipostaze in care am vazut-o, pe Kathy Bates, Ryan Hansen si Jenny Zigrino.

Bad Santa 2 ia reteta din primul film, o adapteaza cat de cat pentru a fi credibila in 2016 si o arunca pe marile ecrane, fara sa greseasca prea mult. Da, toilet humor care nu e pentru oricine, desi as sustine ca e un pic mai spalat decat cel din Ted, si poate prea mult umor de circumstante si limbaj triviale, dar parca e a nice change of pace in lumea asta invadata de spiritul Craciunului ala siropos si extra-dulce.

Evident ca fanii primului film nu vor avea parte de mari diferente, in afara de cele de setup si de personaje, dar pe de alta parte familiaritatea asta ii iese deosebit de bine acestui sequel, care e unul aproape reusit, intr-un an care a fost anul filmelor inutile.

Pe de alta parte, prea multe glume de acelasi tip pot cadea in derizoriu, asa ca nu prea pot sa-mi imaginez o ipotetica parte a treia care sa functioneze la aceeasi parametri. Pana una alta, daca nu prea va place Craciunul, cum nici lui Willie Soke nu-i place, puteti sa va bucurati de noile aventuri ale lui Bad Santa. He still doesn’t care if you’re naughty or nice.

Bad Santa 2 a intrat in cinematografe incepand cu 26 noiembrie. Multumesc Freeman Entertainment sGrand Cinema & More pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu