Baywatch

Postat in Reviewuri de - iunie 08, 2017
Baywatch

Dwayne The Rock Johnson este noul Mitch Buchannon in Baywatch, filmul inspirat din celebra serie care i-a facut vedete pe David Hasselhoff si Pamela Anderson, si ca sa fiu complet sincera, he really kicks ass. Nu ca nu m-as fi asteptat, e totusi The Rock, si fostul wrestler e suficient de carismatic incat sa se faca placut in rolul de salvator perpetuu pe plaja cu cei mai sexi salvamari, si suficient de inteligent incat sa-si aleaga un film care sa-l puna in valoare.

Alaturi de el, Zac Efron, cu inaltimea lui de 1.73m, pare minuscul si exagerat de lucrat. Bineinteles, “sapand” pe internet afli ca dieta si regimul sa fizic de dinainte de film n-a fost unul chiar atat de usor, de unde si transformarea sa spectaculoasa. Din pacate, insa, Efron nu straluceste in rolul lui Matt Brody, parand mai degraba epuizat constant si usor dependent de ceva substante ilegale.

In materie de femei, Baywatch se poate lauda cu doamne cunoscute sau mai putin cunoscute, dar toate extrem de sexy. De la Alexandra Daddario, in rolul de ingenua realista, la Kelly Rohrbach venita sa reprezinte the American dream of the girl next door si pana la Ilfenesh Hadera, tipul de femeie descurcareata atat de apreciata de americani, Baywatch le are pe toate.

Dar capitolul la care straluceste filmul, chiar daca exagerez putin, e faptul ca ii da voie unei femei sa fie the evil guy. Priyanka Chopra e seducatoare, chiar daca e un pic over the top in rolul Victoriei Leeds, un villain carismatic si cu planuri cu bataie lunga. Si chiar daca planurile ei sunt demascate de Mitch si Matt, asta nu inseamna ca eforturile ei nu sunt demne de aplauze, fie ele chiar si virtuale.

Baywatch e un film usor, de vara, dar cu nimic mai prejos decat alte comedii, ba chiar as indrazni sa spun ca e o treapta mai sus decat alte titluri mai apreciate. Fara sa aiba toilet humor-ul atat de iubit si folosit in ultimii ani, fara sa fie ancorat intr-un trecut de glorie, filmul isi ia peste picior actorii si chiar si existenta cu replici amuzante, fara sa devina redundant sau obositor.

Baywatch a intrat in cinematografe incepand cu 2 iunie. Multumesc RoImage si Grand Cinema Baneasa pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu