The Big Wedding

Postat in Reviewuri de - mai 07, 2014
The Big Wedding

Nu stiu cum sa incep aceasta confesiune, pentru ca imi pare tare rau ca mi-am pierdut timpul cu un film care este de neurmarit. Imposibil de placut. Stiu, o sa-mi spuneti “Pai, Andreea, te uiti la filme cu zombie si iti plac filmele de categoria omiesaptesuteoptzecisipatru” si asa este, dar The Big Wedding este intr-o categorie aparte.

Dar o sa-mi spuneti “Pai, Andreea, e plin de vedete, in frunte cu De Niro, si Diane Keaton, si Susan Sarandon, si Robin Williams, si pustiul din That 70s Show si Cosette“, dar eu va spun ca e degeaba. E o distributie plina de staruri, prinsa intr-o poveste mediocra despre alambicatele familii care recicleaza membri si ii “imprumuta”, cu diverse obiceiuri care de care mai stupide.

In fine, trecand peste, The Big Wedding pare a nu avea niciun scop in istoria cinematografiei moderne, altul decat cel de remake extrem de prost al unei comedii frantuzesti (si eu nu sunt fana al umorului rosu-alb-albastru), iar cu mine este de acord pana si Rotten Tomatoes (pentru ca mi s-a reprosat faptul ca nu “orientez” dupa altii si sunt prea subiectiva – not like I care, though). “Tomatometrul” arata un scor de 7%, ceea ce reflecta intocmai realitatea filmului.

In fine, eu as evita intru totul acest display de umor romantic tipic hollywoodian, pentru ca rezultatul final nu este nici amuzant, si cu atat mai putin nu e romantic. Singura replica ce ramane in memoria de scurta durata (pentru ca veti vrea sa dati delete la acest “film”) este cea a lui De Niro:

I’d rather gouge my eyes out with hot spoons!

Tind sa cred ca vorbea de film in sine, pentru ca asta a fost si senzatia mea in timpul vizionarii.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu