Blended

Postat in Reviewuri de - septembrie 17, 2014
Blended

Nu sunt mare fan al comediilor romantice, pentru simplul fapt ca mi se par stupide. Pe de alta parte, diverse studii au demonstrat faptul ca femeile care se uita la asa ceva sunt mai fericite si mai ferite de tot felul de depresii si anxietati, chestii care pe mine ma bantuie grav, asa ca… Poate ar fi cazul sa le acord si lor o sansa, nu? Well, nu.

Nu stiu cum se face, ca de cate ori imi propun sa ies din zona mea de confort si sa fac chestii noi, intotdeauna dau peste ceva care ma arunca inapoi in groapa aia sigura cu filmele mele horror si thriller si SF. Blended a fost un experiment esuat, din punctul meu de vedere, singurul lui aspect pozitiv fiind ca a reusit sa-mi mentina atentia mai mult de 5 minute – adica vreo 7.

Ma rog, ar fi fost si greu sa fie altfel, tinand cont de prezenta lui Adam Sandler pe afis, in rolul unui tata oribil, care refuza cu incapatanare sa-si lase fiicele sa se dezvolte emotional si fizic in moduri in care ar fi normale, pe fondul unei inabilitati de a merge mai departe. Mi se pare ca Jim Friedman al lui Adam Sandler este un om atat de groaznic, incat mi-e imposibil sa imi amintesc vreo chestie care sa-l transforme intr-un personaj cat de cat simpatic.

Pe de alta parte, Drew Barrymore e relativ draguta in rolul lui Lauren Reynolds, cea atat de stricta si intepata, dar in mod sigur un pic mai destupata decat Jim. Oricum Drew Barrymore a imbatranit destul de urat, nefiind nici pana acum vreo frumusete, asa ca in roluri de mama de adolescenti ma astept s-o mai vad inca multi ani de-acum incolo.

O surpriza placuta vine din partea Bellei Thorne, in rolul lui Hilary, aka Larry, Friedman. I mean… Larry? WTF?! Serios?! Si sa n-o uitam pe Espn – ca pe postul de stiri sportive, ESPN. Dovada irefutabila ca Jim Friedman este un parinte model, clar.

Cateva minute apare si Joel McHale pe ecran, in rolul fostului sot al lui Lauren, lucru care imi intretine pasiunea nou descoperita pentru actorul asta simpatic.

Filmul este borderline boring si annoying in acelasi timp, cu faze care te vor face sa arunci cu ceva spre ecran, alternate, pentru binele psihicului publicului spectator, dar si pentru binele ecranului, cu scene in care nu se intampla nimic, dar absolut nimic demn de urmarit. Blended este stupid, fara a fi amuzant, si este usor retrograd in ceea ce priveste femeile, barbatii si relatiile intre ei, but hey! Who cares? Banuiesc ca Adam Sandler si Drew Barrymore inca mai vand bilete, pentru ca altfel nu-mi explic aceasta placinta de comedie romantica marca Hollywood.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu