CHiPs

Postat in Reviewuri de - martie 25, 2017
CHiPs

Intr-o incercare de a redeveni relevant, Dax Shepard a primit o caruta de bani si a facut CHiPs, un film bazat pe un serial din anii ’70, mult prea obscur pentru publicul actual, dar care s-ar fi putut translata intr-un succes similar cu al francizei 21 Jump Street, sa zicem.

Jon Baker (Dax Shepard) e un fost campion de motociclism, ce ajunge ofiter in California Highway Patrol, impreuna cu Frank Poncherello (Michael Peña), agent FBI sub acoperire. Cei doi fac o echipa extrem de putin probabila, dar extrem de putin credibila.

Baker e un sot in cautarea unei solutii pentru a-si salva casnicia, Ponch e dependent de sex (?!). Baker vrea sa faca totul ca la carte, pentru a-si pastra slujba si a-si recupera sotia, Ponch alege toate scurtaturile posibile pentru a-si fenta jobul, in timp ce incearca sa rezolve o ancheta dubioasa ce tine de competenta Afacerilor Interne. Baker e foarte sensibil si atent la schimbari minore in oamenii din jurul sau, Ponch e de un machismo incredibil, ca sa enumar doar cateva diferente care ii fac sa para din filme diferite.

Cu toate astea, in unele momente umorul lor chiar merge. Fara sa fie full blown toilet humor, cum ma asteptam, CHiPs e in majoritatea timpului decent cu cateva subtilitati oarecum fara perdea. Exceptie e o singura gluma repetata de-a lungul timpului, de care nu m-am prins daca e ironica, la adresa societatii actuale, sau daca doar atat a putut produce Shepard din postura de scenarist.

Other than that, filmul e simpatic pentru ca Dax Shepard a adus-o pe Kristen Bell, sotia sa, si a facut-o sa fie the perfect villain. Bell e perfecta in postura de sotie neglijenta, parca si mai simpatica datorita rolului. Vincent D’Onofrio e si el evil, Adam Brody e simpatic, Rosa Salazar mi se pare underused, la fel cum sunt si Jessica McNamee si Justin Chatwin.

Pentru o seara de sambata, insa, acest buddy cop poate fi exact distractia de care aveti nevoie.

CHiPs a intrat in cinematografe incepand cu 24 martie. Multumesc Freeman Entertainment sGrand Cinema & More pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu