Collide

Postat in Reviewuri de - august 30, 2016
Collide

Daca a fost vreodata vreun moment in care m-am bucurat de similitudinile dintre doua filme, la vizionarea de presa a lui Collide s-a simtit asta cel mai bine. Cu o poveste parca imprumutata din True Romance, care urmeaza linia trasata de Tarantino acum 22 de ani, Collide e modern si clasic in acelasi timp, intr-un mod care e campy si rational in acelasi timp… Wait, what?!

Despre Felicity Jones nu am nicio parere, pentru ca actrita a reusit sa se faca invizibila pana acum in orice film am vazut-o, iar in rolul lui Juliette e aprope inexistenta. Filmul este ridicat de incapatanarea lui Nicholas Hoult de a-si duce accentul american pana la capat (are foarte multe scapari, din pacate), dar si de exagerarile lui Ben Kingsley, care sunt o sursa de comic inepuizabila in film. Nu pot sa nu compar personajul lui Geran (Ben Kingsley) cu Drexl Spivey din True Romance – etnicitatea asta exagerata este de-a dreptul savuroasa, si se vede experienta lui Ben Kingsley de a juca aproape orice.

Probabil ca numele cel mai cunoscut din distributie este cel al lui Anthony Hopkins, asa ca o sa convinga cativa fani de-ai actorului sa urmareasca filmul, dar sincera sa fiu in rolul lui Hagen Kahl, evil doer de meserie, putea sa fie cam oricine. Prezenta lui Hopkins poate sa treaca cu usurinta neobservata.

Eran Creevy, regizor si scenarist cunoscut mai ales pentru Welcome to the Punch, reuseste sa spuna o poveste de iubire imbracata in film de actiune. Poate ca baietii se vor entuziasma la vederea scenelor de urmarire cu masini scumpe, iar fetele in mod sigur vor fi incantate de povestea de dragoste dintre personajul lui Nicholas Hoult si cel al lui Felicity Jones. Fara sa fie cine stie ce inovatie in cinematografie, Collide reuseste sa livreze ceva pentru ambele categorii de public, fara sa faca rabat de la calitate. Pentru un film de vazut cu prietenii, as zice ca e perfect sa mergeti la Collide.

Collide intra in cinematografe incepand cu 2 septembrie. Multumesc InterComFilm pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu