CONCURS: Bad Santa 2 [incheiat]

Postat in Concurs de - noiembrie 28, 2016
CONCURS: Bad Santa 2 [incheiat]

E hot, betiv, josnic, fustangiu, grosolan si mega-morocanos. E Willie Soke, anti-eroul nostru preferat imbracat in costumul lui Mos Craciun. E Billy Bob Thornton in ,,Bad Santa 2”.  Si anul asta, Craciunul e pe 25 noiembrie pentru ca asa vrea el. Alimentat de whiskey-ul de proasta calitate, lacomie si ura, Willie face din nou echipa cu micul si furiosul sau partener, Marcus (Tony Cox). Si de aceasta data li se alatura ,,pustiul” Thurman Merman (Brett Kelly), o raza de soare de 110 kilograme, al carei scop este sa scoata la iveala bruma de umanitate din Willie.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la Bad Santa 2, valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul se incheie pe data de 6 decembrie ora 23:59. Pe data de 7 decembrie voi extrage castigatorii cu ajutorul random.org, pe care ii voi contacta pe adresa de mail cu care s-au inscris. Persoanele care se vor inscrie de pe aceeasi adresa de email de mai multe ori vor fi descalificate. 

In Bad Santa 2, acest actor revine in rolul lui Willie Soke, un escroc deghizat in Mos Craciun. Cu 31 de premii castigate si alte 49 de nominalizari, acest actor este cunoscut pentru rolurile din Bad Santa, Entourage, The Judge, Faster sau School for Scoundrels. Care este numele sau?

 1. Billy Bob Thornton
 2. Hugh Grant
 3. Robert Downey Jr.

Din 25 noiembrie, scandaloasa comedie anti-Craciun, Bad Santa 2, iti aduce o doza sanatoasa de umor necenzurat.  Bad Santa 2, un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Billy Bob Thornton, Tony Cox, Bret Kelly, Kathy Bates si Christina Hendricks. Mergi la cinema din 25 noiembrie si incepe sezonul sarbatorilor cu o lectie de la Willie: nu conteaza cat daruiesti, conteaza cat primesti. Craciun Fericit!

UPDATE: Castigatorii sunt primele doua persoane din lista de mai jos. In cazul in care unul sau ambii castigatori nu raspund la mailul meu in timp util, urmatoarele persoane din lista vor fi contactate in vederea redistribuirii premiilor, de aceea va sugerez sa verificati toate folderele mailului pentru a vedea daca ati primit mesajul meu.

concurs_bad-santa-2

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

6 comentarii

 • Maria Bragadireanu

  Billy Bob Thornton

 • Valentina Paduraru

  Billy Bob Thornton

 • Calin Alexandru

  Billy Bob Thornton

 • Ivan Veronica

  Billy Bob Thornton

 • Teodora Gaina

  Billy Bob Thornton

 • burlacu marius

  billy bob thorton

Lasa un comentariu