CONCURS: Goosebumps [incheiat]

Postat in Reviewuri de - noiembrie 18, 2015
CONCURS: Goosebumps  [incheiat]

Adolescentul Zach Cooper este suparat ca a trebuit sa se mute dintr-un oras mare intr-unul mic, dar intrevede o raza de speranta cand intalneste o fata frumoasa din vecini si leaga o noua prietenie cu Champ. Dar fiecare lucru bun are si partea lui intunecata, asa ca Zach afla destul de repede ca misteriosul tata al lui Hannah este de fapt R.L. Stine  un autor al unei serii de succes, Goosebumps. Descopera ca Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat si cu care a populat cartile sale sunt reale, iar Stine isi protejeaza cititorii tinandu-le inchise in cartile unde au aparut fiecare.  Cand creatiile lui Stine sunt eliberate neintentionat dintre paginile manuscriselor, Zach, Hannah, Champ si Stine trebuie sa-si uneasca puterile pentru a captura personajele care bantuie libere prin oras

Filmul este regizat de Rob Letterman („Shark Tale”, „Monsters vs. Aliens”, „Gulliver’s Travels”) si ii are in rolurile principale pe Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan.

Daca vrei sa iti facem parul maciuca, in timp ce razi in hohote, te invit sa participi la un concurs unde poti castiga una din cele doua invitatii duble la Goosebumps valabile in perioada 23-26 noiembrie, la Hollywood Multiplex.

Ca sa poti participa la tragerea la sorti, raspunde corect la intrebarea de mai jos!

Ce scriitor este interpretat de Jack Black?

a. Nicholas Sparks

b. Stephen King

c. R. L. Stine

Concursul incepe astazi si aveti posibilitatea de a va inscrie pana pe 20 noiembrie, ora 12.00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org. Succes!

UPDATE: Iata si castigatorii!

concurs_goosebumps

 

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

3 comentarii

  • Teodora

    c. R. L. Stine

  • Maria

    R.L. Stine

  • Valentina

    R.L. Stine

Lasa un comentariu