CONCURS: Live by Night [incheiat]

Postat in Concurs de - ianuarie 11, 2017
CONCURS: Live by Night [incheiat]

Anii 20, perioada prohibitiei. Era jazzului si a gangsterilor. Banii se faceau rapid, si tot rapid se pierdeau. Foarte des o data cu viata. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului poliţiei din Boston, viata in afara legii aduce multe beneficii si reuseste sa se bucure de ele tinandu-se departe de mafie. Dar atunci cand incalca regulile nescrise si ii fura amanta si banii unui gangster notoriu, este atras intr-un vartej al razbunarii din care nu mai poate iesi…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Legea Noptii.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul se incheie pe data de 19 ianuarie ora 23:59. Pe data de 20 ianuarie voi extrage castigatorii cu ajutorul random.org, pe care ii voi contacta pe adresa de mail cu care s-au inscris. Persoanele care se vor inscrie de pe aceeasi adresa de email de mai multe ori vor fi descalificate. 

In Legea Noptii, Ben Affleck nu detine doar rolul principal, ci si semneaza scenariul si regia. Pe langa succesul in cariera de actor, Ben Affleck a reusit sa se impuna si ca regizor cu  precum Gone Baby Gone, The Town si, mai ales, titlul din 2012 cu care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film. Cum se numeste acest film?

 1. Gone Girl
 2. Good Will Hunting
 3. Argo

Din 13 ianuarie, calatoreste intr-o lume in care glamourul se impletea cu violenta in Legea Noptii, un film plin de actiune, intens si elegant, cu Ben Affleck, Zoe Saldana si Sienna Miller, scris si regizat de Ben Affleck. Lasa-te purtat in era in care se traia si se murea noaptea, in care muzica acoperea zgomotele de gloante si manierele impecabile ascundeau elegant luptele pentru putere. Legea Noptii, o productie Warner Bros. Pictures distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 13 ianuarie.

UPDATE: Castigatorii sunt primele doua persoane din lista de mai jos. In cazul in care unul sau ambii castigatori nu raspund la mailul meu in timp util, urmatoarele persoane din lista vor fi contactate in vederea redistribuirii premiilor, de aceea va sugerez sa verificati toate folderele mailului pentru a vedea daca ati primit mesajul meu.

concurs_live by night

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

11 comentarii

 • dvsls

  Argo 🙂

 • Maria

  Argo

 • burlacu sergiu

  3.ARGO

 • burlacu MARIUS

  3.Argo

 • Calin Alexandru

  3.Argo

 • Ivan Veronica

  3. Argo

 • Daniel Mihai

  3. Argo

 • Flore Daniel

  Argo

 • Ioana Vladoiu

  Argo

 • Liviu Vladoiu

  Argo

 • Razvan Gabriel

  Argo

Lasa un comentariu