CONCURS: My Big Fat Greek Wedding 2 [incheiat]

Postat in Concurs de - aprilie 04, 2016
CONCURS: My Big Fat Greek Wedding 2 [incheiat]

Au trecut ani de la marea nunta à la grec. Multe s-au schimbat. Toula si Ian au un copil. Dar ceva a ramas mereu constant: familia. Clanul Portokalos inca e mereu aproape. Prea aproape. Si, cand un secret iese la iveala, e gaseste inca un prilej sa se adune cu totii si sa puna la cale… inca o nunta. Si mai mare. Si mai greceasca.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Nunta à la grec 2.

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan, timp de 2 saptamani.  Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul se incheie pe data de 12 aprilie ora 23:59. Pe data de 13 aprilie voi extrage castigatorii cu ajutorul random.org, pe care ii voi contacta pe adresa de mail cu care s-au inscris. Persoanele care se vor inscrie de pe aceeasi adresa de email de mai multe ori vor fi descalificate.

Ian, sotul Toulei, este interpretat de acest actor, celebru pentru rolul lui Aidan, partenerul sexy al lui Carrie din Sex and the City. Care este numele lui?

a)            John Corbett

b)            Aidan Quinn

c)            Chris Noth

Din 1 aprilie, pregateste-te pentru o noua super comedie cu Nia Vardalos si John Corbett. Toate personajele din primul film se intorc pe marele ecran, alaturi de altele noi, la fel de haioase si prietenoase. Nunta à la grec 2. O comedie despre familie si toate lucrurile innebunitoare si amuzante care se intampla cand se aduna cu totii. Mergi la cinema din 1 aprilie.

Un film distribuit de Freeman Entertainment.

UPDATE: Castigatorii sunt primele doua persoane din lista de mai jos. In cazul in care unul sau ambii castigatori nu raspund la mailul meu in timp util, urmatoarele persoane din lista vor fi contactate in vederea redistribuirii premiilor, de aceea va sugerez sa verificati toate folderele mailului pentru a vedea daca ati primit mesajul meu.

concurs_greek wedding

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

10 comentarii

 • Teodora Gaina

  John Corbett

 • Buica Cornelia

  John Corbett

 • Flore Daniel

  a)John Corbett

 • Maria

  John Corbett

 • Valentina

  John Corbett

 • sofia

  john corbett

 • Ilie Georgiana

  john corbett

 • cristian niculae

  John Corbett

 • Moise Eliza

  John Corbett

 • Ionita Stefania

  John Corbett

Lasa un comentariu