CONCURS: Power Rangers [incheiat]

Postat in Concurs de - aprilie 04, 2017
CONCURS: Power Rangers [incheiat]

Cei cinci nu se cunosteau cu adevarat. Dar, cumva, au fost in acelasi loc in acelasi timp. Si au devenit, peste noapte, supereroi. Destinul i-a ales intr-un moment in care lumea e amenintata de o forta distrugatoare.  E din nou nevoie de legiunea de razboinici legendari. E din nou nevoie de Power Rangers.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la Power Rangers, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in orice zi a saptamanii. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Concursul se incheie pe data de 12 aprilie ora 23:59. Pe data de 13 aprilie voi extrage castigatorii cu ajutorul random.org, pe care ii voi contacta pe adresa de mail cu care s-au inscris. Persoanele care se vor inscrie de pe aceeasi adresa de email de mai multe ori vor fi descalificate. 

In Power Rangers, aceasta actrita o interpreteaza pe diabolica Rita Repulsa, care ameninta intreaga planeta. Este cunoscuta pentru rolurile ei din Spider-Man trilogy, The 40-Year-Old Virgin, The Next Three Days, Pitch Perfect, The Lego Movie si seria The Hunger Games. Care este numele ei?

 1. Elizabeth Banks
 2. Elizabeth Olsen
 3. Elizabeth Shue

Din 7 aprilie, descopera noul univers Power Rangers, filmul care aduce in era moderna fenomenul global care a cucerit generatii. Vino la cinema pentru un festin cinematografic de proportii, cu mega actiune, umor si efecte speciale inovatoare. Power Rangers, cu Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G, Ludi Lin, Elizabeth Banks in rolul Rita Repulsa, Bryan Cranston in rolul lui Zordon. Un film distribuit de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. It’s morphin’ time din 7 aprilie la cinema!

UPDATE: Castigatorii sunt primele doua persoane din lista de mai jos. In cazul in care unul sau ambii castigatori nu raspund la mailul meu in timp util, urmatoarele persoane din lista vor fi contactate in vederea redistribuirii premiilor, de aceea va sugerez sa verificati toate folderele mailului pentru a vedea daca ati primit mesajul meu.

concurs_power rangers

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

7 comentarii

 • fmro

  Elizabeth Banks

 • Romeo

  Elizabeth Banks in rolul Rita Repulsa

 • Dumitru Gabriel

  Elizabeth Banks

 • Flore Daniel

  1.Elizabeth Banks

 • burlacu sergiu

  1.Elizabeth Banks

 • burlacu marius

  1.Elizabeth Banks

 • Tiberiu Ivascu

  Elizabeth Banks

Lasa un comentariu