Event: Halloween Party @ Cinema City VIP ParkLake

Postat in Events de - octombrie 28, 2016

O seară specială pentru invitaţi speciali. Irina Margareta Nistor, Tily Niculae, Andrei Leonte, Ramona Solomon (Realitatea TV), Oana Coşbuc (Digi 24), Andrei Nourescu (Dolce Sport) şi Nono Semen (Pro FM), alături de jurnalişti şi bloggeri, au descoperit experienţa VIP cinema ultra all inclusive de la Cinema City ParkLake, luând parte la o petrecere de Halloween ca-n filme, urmată de vizionarea în avanpremieră a filmului horror „Ouija: Origin of Evil”.

Cei peste 100 de invitaţi au participat la un party cool, într-o atmosfera tipică de Halloween, şi au avut parte de un adevărat tratament de star, de care se poate bucura orice iubitor de film care vine la Cinema City şi alege VIP: cele mai bune condiţii de proiecţie a unui film şi relaxare totală în sală, pe fotoliile premium reglabile cunoscute – deloc întâmplător – şi sub numele de „lazy boy”; dar şi un meniu nelimitat constând într-un bufet suedez rafinat, cu preparate pe toate gusturile, pregătite pe loc de un chef, nachos şi popcorn delicios, precum şi băuturi (alcoolice şi nealcoolice).

Prin noul concept de cinema gourmet VIP, Cinema City mizează în continuare pe cele mai cool trenduri în cinematografie, îmbinând de data aceasta gastronomia rafinată şi filmul într-o reţetă perfectă.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 24 de multiplexuri, cu 225 săli şi 40,854 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 226 multiplexuri cu 2,113 de săli, dintre care 33 – IMAX, 20 – 4DX, 8 – VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro/vip.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu