Freaky Friday: After

Postat in Freaky Friday, Reviewuri de - februarie 06, 2015
Freaky Friday: After

Dacă va dați des cu canapeaua, probabil că știți deja predilecția autoarei pentru thrillere și filme horror. Cu cât mai ciudate, cu atât mai bine.

Sincer, nu-mi amintesc cum și în ce context am auzit de After, dar mă aștepta de ceva timp la o vizionare scurtă. Și ce-aș putea face într-un concediu în care mă trezesc mai devreme decât mă trezesc când merg la serviciu? Păi, mă uit la un film. De preferat, no name, și de preferat, cât mai dubios.

Căci asta este și After – e un film no name, cu un titlu relativ generic, care nu beneficiază de star power, nici la capitolul actori, și nici la capitolul regie, și rezultatul final este un mystery thriller relativ echilibrat, chiar dacă ușor amator.

Aș putea începe prin a vă expune situația, dar v-ar răpi din farmecul vizionării, așa că o să vă spun doar atât. E despre lumea de dincolo, adică lumea care se întâmplă “after“… Ceva. Și nu vă spun ce, pentru că e mai frumos să descoperiți voi ce.

O să aplaud efortul regizoral al necunoscutului Ryan Smith, căruia i-a ieșit un film bunicel, fără a depune un efort prea mare. Presupun eu că știa ce vrea de la Steven Strait și Karolina Wydra, că altfel, nu i-ar fi reușit figura. Ajută și faptul că cele două staruri au o chimie subtilă între ele, dar se descurcă foarte bine și pe propriile picioare. Per total, filmul este un rezultat bine construit despre o poveste care nu e suficient de înfricoșătoare cât să fie horror, dar e suficient de captivantă încât să devină thriller.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.
  • Mentiuni

  • Mentiune de la Review-ul de Dupa… | junkviews
    februarie 6, 2015

    […] daca ea e ciudata, normal ca-i plac ciudateniile. Si va dati seama cam cat de ciudata tre’ sa fii ca sa-ti placa labariile […]

Lasa un comentariu