Freaky Friday: House at the End of the Street

Postat in Freaky Friday, Reviewuri de - ianuarie 31, 2014
Freaky Friday: House at the End of the Street

Jennifer Lawrence e superba in rolurile mai putin cunoscute, iar House at the End of the Street imi demonstreaza asta inca o data. Ceea ce incepe ca un thriller obisnuit, despre o mama si o fiica mutate intr-un oras mic in speranta de a incepe o viata noua se transforma incet, dar sigur, intr-un horror psihologic foarte bine construit.

Elisabeth Shue o joaca pe Sarah Cassidy, mama Elissei (Jennifer Lawrence), proaspat venite intr-un orasel unde lumea se plange de pretul scazut al caselor (pentru care dau vina pe vecinii morti, evident), iar copiii se aduna ca sa se drogheze si sa bea, sub pretextul ca aduna banii pentru o actiune de caritate. Pana acum, nimic anormal, doar e un horror/thriller psihologic intr-un oras mic.

Evident, vecinii morti (ucisi de propria lor fiica) au si un fiu, Ryan Jacobson (Max Thieriot), retras si singuratic, destul de izolat de restul comunitatii. Si mai evident, Elissa incepe o relatie cu el (in special pentru ca i-a spus mama ei sa nu o faca) si pentru ca stie ea ca el e bun and what not.

De aici, totul se duce la vale. Intr-o aglomeratie de evenimente si rasturnari de situatie, care de care mai palpitante, lucrurile se precipita pentru toata lumea, iar singurul lucru pe care putema sa-l gandesc urmarind filmul era “doamne, ce bine arata Jennifer Lawrence! a, si e actrita, da… joaca bine…”.

Povestea e tipic americana. Criminalul e cine nu te astepti, mama are dreptate, fata e rebela degeaba, orasul e plin de intriganti si idioti plini de prejudecati. Totul e bine cand se termina cu bine, Jennifer Lawrence arata smokin’ hot de la inceput pana la sfarsit si… Cam atat.

Mana regizorului Mark Tonderai nu este extraordinara, dar he gets the job done. Cu el la carma House at the End of the Street este un film previzibil, dar placut si suficient de palpitant incat sa nu regreti vizionarea lui. If everything else fails, Jennifer Lawrence arata superb si se achita de un rol usurel cu suficienta gratie incat sa sugereze un talent mai consistent.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu