Freaky Friday: Silent Night Zombie Night

Postat in Freaky Friday, Reviewuri de - decembrie 20, 2013
Freaky Friday: Silent Night Zombie Night

Clisee proaste si muzica de desene animate, zombi urati, machiaj prost si situatii stupide. Totul intr-o atmosfera Christmassy, how sweet!

Silent Night Zombie Night este un film superb de prost, din categoria so bad that it’s good. Machiaj prost, actori prosti, regie proasta si scenariu prost. Totul e o incununare a stupizeniei filmelor cu zombi, si n-are cum sa nu te faca sa razi.

Dar stai! Cand credeai ca Silent Night Zombie Night nu poate fi mai rau de-atat, lo and behold: the love triangle. Ce pot sa zic, The Walking Dead au de la cine invata what real drama is!

Apropo de The Walking Dead, Silent Night Zombie Night duc teoria (regasita in comic book/serial) cu mirosul mai departe si gasesc o solutie creativa: nu-si mascheaza mirosul cu sangele si intestinele mortilor-vii, ci cu… Deodorant. Creativ, huh?

Nu mai zic de tinta politistilor din film – inexistenta. Cred ca astia-s cei mai prosti tintasi pe care i-am vazut pe film vreodata.

Nu mai zic de inconsistenta zombilor, care ba alearga, ba merg in slow motion, fara directie.

Nu mai zic de efectele speciale, care sunt de-a dreptul ilare. Tarantino ar lua si el niste lectii, dar cred ca Sean Cain e un regizor prea avansat si prea ocupat ca sa primeasca oameni in internship.

Ca orice film de groaza prost, Silent Night Zombie Night e scurt, cat sa te faca sa razi si apoi sa uiti vreodata ca ti-ai batut capul cu el. Fiind un film de categorie Z, e foarte usor de pus pe diverse liste, in special in categoria best horror. Horror campy, dar horror. Musai de urmarit daca sunteti fani ai filmelor proaste, like yours truly.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu