Freaky Friday: Tucker & Dale vs. Evil

Postat in Freaky Friday, Reviewuri de - martie 28, 2014
Freaky Friday: Tucker & Dale vs. Evil

Ce poti face intr-o joi seara, stiind ca a doua zi ploua de rupe si ai de vazut un film de groaza? Alegi o comedie de groaza! Evident, nu am ales Tucker & Dale vs. Evil pentru ca ploua si voiam sa ma simt bine, ci pentru ca sunt mare fan Alan Tudyk, un necunoscut intre cei care merg la cinema, dar o figura celebra intre cei care se uita la seriale.

Punem, pe langa fata lui Tudyk, si umorul canadian (un umor britanic de categoria Z) si o pseudo-parodie fina la adresa tuturor filmelor horror in care pustii de liceu/facultate fac tampenii in padure, si deja distractia parea garantata.

Well, distractie has been delivered, pentru ca filmul este extrem de amuzant. Da, e horror, dar e un horror atat de simpatic, I can’t help but love it! Ce-avem in meniu? Doi hillbillies si noua pusti de facultate se intalnesc in the fckin’ middle of nowhere si, ghici ce, hilarity ensuses.

Pai da, pentru ca aia micii trec prin absolut toate cliseele filmelor horror, iar aia mari sunt, contrar aparentelor, niste oameni cu bun simt si simpli, care vor doar sa ajute. All dem mixed signals = umor fantastic, cu aer canadian de politete bine crescuta, si Tucker & Dale vs. Evil e, de fapt, o comedie plin de clisee de groaza menite sa destinda spectatorul.

Ok, ok, v-am zis de ce imi place filmul, dar v-am zis de Tudyk o multime si acum e timpul sa va spun de celalalt lead. Tyler Labine imi era total necunoscut, daaaaaaaaaar… Dar! E atat de simpatic in rolul sau, incat am si uitat de Tudyk si prezenta lui in film. Si chiar mi s-a parut ca a avut o chimie extraordinara cu Katrina Bowden (Allison), o tipa la fel de anonima, dar la fel de simpatica in rolul.

Per total, Tucker & Dale vs. Evil e o comedioara lejera, de groaza clasica si cliseica, fara a fi in vreun fel o piedica in savurarea filmului.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu