Get Hard

Postat in Reviewuri de - martie 25, 2015
Get Hard

Despre Kevin Hart, numai de bine. Despre Will Ferrell, insa, not so much. Noroc de Hart, care isi salveaza colegul de platou de la eternele sale trucuri, facandu-l s apara cat de cat amuzant.

Get Hard este o noua comedie care ii are in prim plan pe cei doi actori, cu ceva side action de la Alison Brie (as yummy as ever, credeti-ma), siiiiiiiiiiii… Cam atat. Daca ati vazut trailerul, cam stiti la ce sa va asteptati – Kevin Hart incearca sa para smecher, intr-un rol care aminteste un pic de cel din The Wedding Ringer, dar doar conceptual, in timp ce Will Ferrell este la fel de alb, enervant, galagios si plin de stereotipuri ca intotdeauna.

Ce aduce filmul in plus, insa, e o doza buna, chiar daca nu foarte sanatoasa, de nuditate de toate felurile – in Get Hard feministele nu se vor mai supara pentru ca femeile sunt puse sa se dezbrace, pentru ca si barbatii o vor face destul de des, ba chiar frontal, si o sa plangeti dupa celulele pierdute ale corneei voastre!

Get Hard ruleaza stereotipuri pe banda rulanta – sociale, rasiale, de orientare sexuala and so on, fara absolut nicio jena (vorbim, totusi, de un film cu Will Ferrell), iar amestecul asta, chiar daca in teorie pare obositor, in realitate e destul de reusit, pentru ca am ras de cateva ori, fara sa ma simt absolut deloc vinovata de faptul ca radeam de o minoritate sau alta.

Filmul are mare noroc de doua staruri care par sa se inteleaga de minune si sa se anticipeze reciproc, de o muzica de cartier foarte bine aleasa si de o poveste cu twist care e total omis in trailer. Alison Brie e draguta, TI pare sa fie la pubertate, la cate cosuri pare sa aiba, Ferrell este la fel mare si alb ca intotdeauna si Hart este, cred, unul dintre cei mai talentati actori din generatia lui la capitolul comedie – cam asta e tot ce e nevoie sa stiti despre filmul asta! Enjoy!

Get Hard apare în cinematografe începând cu 27 martie. Mulțumesc Freeman Entertainment și Cinema Pro pentru invitația la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.
  • Mentiuni

  • Mentiune de la Get Hard - Mare si tare | CinEmil
    martie 27, 2015

    […] Get Hard – Mare si tare a mai scris Andreea pe a ei canapea, iar pentru acest film INCA mai am in desfasurare un concurs. Eu zic sa va grabiti sa participati, […]

Lasa un comentariu