Jack Reacher: Never Go Back

Postat in Reviewuri de - octombrie 21, 2016
Jack Reacher: Never Go Back

Faptul ca Jack Reacher, unul din filmele nememorabile din 2012, are un sequel nu poate sa bucure decat ultra-fanii lui Tom Cruise. Din fericire, fac parte dintre ei, asa ca motivatia nu mi-a lipsit la vizionarea filmului. Ce a lipsit, insa, a fost o poveste plauzibila despre un fost soldat care face niste chestii dubioase, fara explicatie, in timp ce ii bate pe unii, se razbuna pe altii, isi gaseste iubita si inca ceva pe deasupra.

Despre Tom Cruise n-am ce zice de rau. In rolul titularului Jack Reacher, Cruise e decent, pare sa-si fi gasit momentele potrivite in care sa vorbeasca, desi prefera sa fie taciturn in marea majoritate a timpului. Ce ramane in urma sa e un personaj care e aproape fermecator prin distanta pe care o impune, chiar daca felul in care o face e uneori pueril si stupid.

Cobie Smoulders e o actrita care mie mi-e simpatica, si apreciez faptul ca o tipa de varsta ei a fost considerata o varianta viabila drept love interest pentru batranelul de Cruise. Other than that, personajul ei e un pic cam exagerat, mult prea feminist, pana la ridicol – genul acela de comportament care aduna trolii pe internet si total ireal in viata de zi cu zi.

Fara sa citesti cartile sau sa vezi primul film din serie, as zice ca Jack Reacher: Never Go Back e un film care se descurca si pe cont propriu. Fie ca esti fan Tom Cruise (like I am) sau ca vrei doar putina actiune (caci filmul nu are prea multa actiune, sau prea multe explozii, sau prea multe efecte speciale), probabil ca filmul asta o sa satisfaca multe apetituri, fara sa aduca vreun lucru notabil in categoria sa, dar si fara sa dezamageasca prea grav. Cred ca singurul lucru pe care i l-as imputa cu adevarat este ritmul obositor de incet in care se misca povestea, caci faptul ca Jack Reacher: Never Go Back se joaca de-a predictabilitatea e destul de evident din primele minute.

Jack Reacher: Never Go Back intra in cinematografe incepand cu 21 octombrie. Mulţumesc RoImage sCinema City AFI Palace Cotroceni pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu