About Last Night

Postat in Reviewuri de - iulie 21, 2014
About Last Night

Nu sunt mare fana a comediilor romantice, din pricina faptului lesne de inteles ca nu le vad prea realiste – ori eu, daca vreau fantezie, aleg ceva SF sau fantastic pentru a-mi potoli imaginatia.

About Last Night este un remake dupa filmul cu acelasi nume din 1986, in care rolurile principale sunt jucate de Rob Lowe si Demi Moore, avand ca baza piesa lui David Mamet, Sexual Perversity in Chicago. Pe unii ar putea sa-i intrige o distributie all black, dar va asigura ca povestea din About Last Night nu bate prea mult fierul pe stereotipii inutile si glume de ghetou, asa cum ar putea parea in prima faza.

O mare parte din motivatia mea de a viziona filmul a fost si prezenta lui Michael Ealy, eye candy pentru oricine are un televizor in casa, iar talentele sale nu se opresc aici. In rolul lui Danny, Ealy reuseste sa aduca un echilibru binemeritat unei dinamici usor instabile intr-un grup de prieteni destul de diferiti si dificili, iar talentul sau, mai putin umoristic, dar mai mult dramatic, intregeste un tablou caruia ii lipsea un pic de profunzime.

Kevin Hart este dovada ca esentele tari se tin in sticlute mici. Actorul este persoana potrivita de a a-l face pe Bernie excesiv de amuzant, in timp ce jongleaza cu realitatea culorii pielii care nu se potriveste deloc cu un nume extrem de alb. Hart are o chimie foarte buna atat cu Michael Ealy, dar si cu Regina Hall, o actrita total necunoscuta mie pana acum, dar care a facut din rolul lui Joan cel mai bun personaj al filmului.

Singura care mi se pare ca se distanteaza de grup este Debbie, interpretata de Joy Bryant cu o gravitate care pare ca taie din avantul si entuziasmul filmului. Un pic prea serioasa, un pic prea dramatica, Bryant nu pare sa se “lege” efectiv de niciun alt membru al distributiei, iar personajul sau ramane solitar si departe.

Cu toate defectele sale, About Last Night este extrem de placut. Are hot naked bodies, reclame la Nokia si catelusi pufosi, replici amuzante, remarci sarcastice, umor si iubire, iar asta nu e un lucru marunt. Fara a ascunde minusurile unei relatii, About Last Night reinventeaza speranta in iubire in timp ce te face sa te simti foarte bine, iar asta este, pana la urma, scopul final al unui film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu