Neighbors 2: Sorority Rising

Postat in Reviewuri de - mai 19, 2016
Neighbors 2: Sorority Rising

Acum 2 ani eram convinsa ca va urma si Neighbors 2, si uite ca am avut dreptate. Teddy Sanders (Zac Efron) is back, si vine cu vecinii sai preferati – Mac (Seth Rogen) si Kelly (Rose Byrne). De data asta, insa, sunt insotiti si de Chloë Grace Moretz, intr-un rol aparent superficial, dar care pare sa o prinda destul de bine.

Daca la primul film nu am fost impresionata de ce se intampla pe ecran, Neighbors 2: Sorority Rising a fost mai amuzant decat speram. Cu toate ca face prea mult tam-tam pe tema feminismului, filmul reuseste sa faca din subiectul asta doar misto, fara sa devina enervant si exagerat. In rest, glumele sunt cum ma asteptam – almost toilet humor si fart jokes la tot pasul, fara sa fie neaparat un lucru rau.

Chloë Grace Moretz aproape pare credibila in rolul de adolescenta superficiala si, sincer, e cel mai simpatic personaj din tot filmul. Zac Efron face ce stie mai bine, si se dezbraca de foarte multe ori, iar Seth Rogen duce the yuck factor la un alt nivel de fiecare data cand intra in scena.

Neighbors 2: Sorority Rising e genul de film potrivit pentru o seara cu prietenii, asa ca il recomand celor cu amici multi si pretentii putine.

Neighbors 2: Sorority Rising intra in cinematografe incepand cu 20 mai. Mulţumesc RoImage şCinema City AFI Palace Cotroceni pentru invitaţia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu