Nine Lives

Postat in Reviewuri de - august 25, 2016
Nine Lives

Kevin Spacey e genul de actor ridicol de legendar, care poate face un film sa fie infinit mai bun. Impreuna cu vechea obsesie a internetului, pisicile, ai fi zis ca Nine Lives e reteta perfecta. Cu un subiect care aduce aminte de filmele de Craciun si fantomele alea sacaitore, Nine Lives incearca sa fie amuzant. Si, in ciuda unei distributii mai mult decat sclipitoare, nu prea reuseste.

Kevin Spacey, in rolul lui Tom Brand/Mr. Fuzzy Pants, e aproape credibil. Actorul, de altfel foarte bine intentionat, incearca sa scoata din scenariul cliseic mai mult decat am spera in mod obisnuit. Pacat ca povestea banala nu se preteaza la subtilitati si, de cele mai multe ori, mi s-a parut un film despre Scrooge in perioada calda a anului.

Jennifer Garner, in rolul sotiei lui Tom Brand, e la fel de banala ca intotdeauna si poate doar Malina Weissman sa mai salveze situatia ocazional. Per total, la final, te intrebi ce cauta Kevin Spacey si Christopher Walken in filmul asta.

In rest, CGI-ul predomina scenele emotionale, dar si pe cele amuzante, si abuzeaza de atentia publicului. As fi vrut sa zic ca trailerul ii face dreptate filmului, dar cand acesta dezvaluie tot subiectul din prima ramai dezamagit.

Nine Lives intra in cinematografe incepand cu 26 august. Multumesc RoImage si Grand Cinema Baneasa pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu