Paranoia

Postat in Reviewuri de - martie 03, 2014
Paranoia

Pentru ca in viata nu faci numai ce iti place, cateodata trebuie sa mai vezi si filme care n-ar fi trebuit sa vada lumina zilei vreodata. In programul de astazi, Paranoia.

Numele mari de pe afis promiteau destule, pentru ca eu daca vad Gary Oldman si Harrison Ford si Richard Dreyfuss pe un poster, dau comanda de popcorn si ma instalez comod pe fotoliu. Daca punem si niste eye candy veritabili – Liam Hemsworth, Amber Heard si Julian McMahon, poti sa fii sigur ca filmul va fi bun, macar din punct de vedere estetic.

Well, wrong.

Filmul este cu… Ceva? Adam Cassidy (Liam Hemsworth) e un soi de inventator la o corporatie mare, Nicholas Wyatt (Gary Oldman) e the big boss cu tot felul de hidden agenda si evil plans (un fel de Mojo Jojo cu multa carisma, as zice eu, dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant), Miles Meachum (Julian McMahon) e un fel de “batausul de serviciu” cu foarte putina personalitate. Noroc cu his good looks, ca altfel…

Adam se infiltreaza in firma condusa de fostul mentor al lui Wyatt, Jock Goddard (Harrison Ford), care Goddard e un nene ce pare total lipsit de personalitate (sau daca a avut una, eu n-am remarcat-o). This was probably the most boring display of lack of talent din partea domnului Ford. Pana la final, Goddard e just your generic bad guy, and that’s just sad.

In peisaj o avem si pe Emma Jennings (Amber Heard), care, cu tot aspectul ei mai mult decat apetisant, nu reuseste sa construiasca o baza solida cu Hemsworth. Oricum she’s way too hot for him si e pacat ca nu reuseste sa isi demonstreze si alte talente (altele decat cele fizice). Ah, si sa nu-l uitam pe Frank Cassidy (Richard Dreyfuss), care e singurul cat de cat suportabil in filmul asta dezastruos.

Trebuie sa recunosc ca pur si simplu am adormit la film, and this says a lot about it. Acum, cine are de facut penitente la zeii filmului ar putea sa vada si Paranoia, dar eu mai bine ma mai uit o data la Return of the Living Dead III, ca stiu ca macar la ala nu am adormit.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu