Paul Blart: Mall Cop 2

Postat in Reviewuri de - aprilie 20, 2015
Paul Blart: Mall Cop 2

Nu-i asa ca va doriti ca trendul asta cu sequeluri si prequeluri si, in general, orice inseamna idee neoriginala la Hollywood, sa inceteze? Well, count me in!

Paul Blart: Mall Cop 2, caruia, pentru un motiv care imi scapa, imi tot vine sa ii zic Paul Mlart, este urmarea lui Paul Blart the First, cel de prin 2009, pe care l-am ratat cu gratie. Nu pot sa fac paralale intre cele doua filme, pentru ca primul in este necunoscut si al doilea este, in mare parte hot mess, asezonat cu glume clasice, care inca mai reusesc sa smulga zambete si rasete.

Kevin James revine in rolul lui Paul Blart si in marea majoritate a timpului este un actor decent, dar caruia parca ii lipseste loialitatea fata de personajul sau. Astfel, nu ma face sa simt niciun pic de mila sau compasiune pentru viata trista a lui Paul Blart, si doar fiica lui, mult mai realista si mai pragmatica, si discursul sau infocat de la jumatatea filmului reusesc sa creeze un oaresice context pentru personajul sau.

Raini Rodriguez este Maya Blart, fiica lui Paul, o pustoaica deosebit de matura si simpatica, care da dovada de o adaptabilitate iesita din comun si care se face placuta in fiecare moment in care apare pe ecran.

Paul Blart: Mall Cop 2 pare mai degraba o comedie de familie, la care copiii vor putea invata niste lectii utile pe viitor, dar adultii carora le displac accidentele frecvente generatoare de rasete nu vor fi amuzati nici macar o secunda de Kevin James.

Paul Blart: Mall Cop 2 a aparut in cinematografe din 17 aprilie. Multumesc InterComFilm pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu