Skiptrace

Postat in Reviewuri de - iulie 20, 2016
Skiptrace

Skiptrace ar putea parea, la prima vedere, un cliseu ambulant. Jackie Chan, un detectiv pentru care onoarea si familia reprezinta totul? Check. Johnny Knoxville, un cartofor inrait? Check. Bingbing Fan, obiect de decor? Check again!

Si cu toate astea, Skiptrace e un pic mai mult. Poate e de vina lipsa mea totala de interes in ceea ce priveste productiile asiatice clasice, asa-zisele filme “cu batai”, dar ma bucur ca Skiptrace e, cu toata familiaritatea pe care o inspira, un film amuzant.

Jackie Chan impresioneaza strict prin energia de care da dovada si felu-i caracteristic de a face orice miscare exagerata sa para naturala, iar parteneriatul cu un Knoxville usor imbatranit (si, intre noi fie vorba, vopsit cu o culoare de par care se vede clar ca-i nenaturala) pare sa-i priasca.

Cu toate ca multe scene par rupte din filme pentru TV, Skiptrace apeleaza la spiritul global ce guverneaza planeta de vreo 20 ani. Unde mai vezi politisti din Hong Kong care se aliaza cu jucatori de noroc din SUA, urmariti de mafia ruseasca prin Mongolia?! Totul pe muzica lui Adele, fireste, pentru ca inimile frante vorbesc aceeasi limba.

Pe scurt, pentru ca si filmul e scurt, Skiptrace merita 100 de minute din viata voastra.

Skiptrace intra in cinema incepand cu 22 iulie. Multumesc RoImage sCinema City Sun Plaza pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu