Spider-Man: Homecoming

Postat in Reviewuri de - iulie 14, 2017
Spider-Man: Homecoming

Daca Spider-Man-ul lui Tobey Maguire a fost de o banalitate si o blazare incredibila, acest nou film aduce in prim plan un supererou in cautarea echilibrului (cum altfel?), in cautarea fericirii si scopului in viata, iar Tom Holland e refreshing in rolul unuia dintre cei mai plictisitori supereroi pe care i-am vazut vreodata.

In rolul lui Peter Parker la 15 ani, Holland e amuzant si simpatic, si de cele mai multe ori domina scenele in care actori mai experimentati par doar obositi si ajunsi din greseala pe platoul de filmare. Rober Downey Jr., idolul tuturor, pare grabit in rolul lui Tony Stark, iar imaginea de mentor daruitor de tough love din trailer e transpusa in film mult mai superficial.

Michael Keaton in rolul lui Adrian Toomes/Vulture imi demonstreaza ca e nevoie doar de putina atentie pentru a-si sterge de praf talentul si a-l readuce in atentia publicului, chiar daca personajul sau e atat de inerent rau, incat pare unidimensional, iar motivatiile sale sunt un pic superficiale.

Jon Favreau e de nerecunoscut, fara zambetul bonom care-l caracterizeaza de obicei, dar prezenta Zendayei si a lui Donald Glover parca lumineaza incaperea de fiecare data cand apar pe ecran. Chiar daca sunt personaje stock, filmul e un pic mai bun datorita lor, dar si datorita Marisei Tomei, o actrita care, la 52 ani, inca mai e o matusa credibila (desi nu i-as fi dat mai mult de 35).

Spider-Man: Homecoming e bombastic, e amuzant, e un Deadpool cuminte care te asalteaza cu glume in continuu, iar Deadpool are ceva din naivitatea si inocenta personajului, acel supererou la inceput de drum, care incearca sa echilibreze scoala si familia, potentiala iubita si misiunea, si sa mai apuce sa si doarma, sa si invete, sa si manance, si inca alte o mie de activitati.

Spider-Man: Homecoming a intrat in cinematografe incepand cu 7 iulie. Multumesc InterComFilm pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu