Ted

Postat in Reviewuri de - iunie 24, 2015
Ted

 Toată lumea știe că îmi plac ursuleții, dar din păcate, domnul Seth MacFarlane n-a reușit să creeze unul care să-mi fie simpatic.

Ted, căci despre el e vorba, nu reușește să mă farmece deloc, din cauză de toilet humor exagerat, iar Mark Wahlberg n-a fost nicicând un actor credibil. Ce rămâne de făcut?

Păi, în primul rând, dacă îți plac glumele porcoase și te amuză situațiile penibile, cu umor ieftin, probabil că Ted este soluția pentru tine.

Seth MacFarlane s-a pus în situația de a scrie și regiza în 2012 un film despre un ursuleț de plus care a prins viață și despre prietenia lui cu John Bennett (Mark Wahlberg), un imatur de primă clasă.

Dacă lui Wahlberg nu am ce să-i reproșez, pentru că se achită acceptabil de rolul său, unul relativ ușurel, aș putea spune, de restul filmului nu mă mai pot bucura în aceeași măsură.

Ted al lui MacFarlane face parte din coșmarurile mele cinematografice, reușind să adune în el umor grosier și glume de autobază, talent lipsă și autosuficiență creativă, așa încât rezultatul final este unul extrem de supraapreciat, în opinia mea.

Nu-mi amintesc nici măcar un moment în care să fi râs la această tentativă de comedie, dar poate că umorul meu e mult prea sec pentru a mă putea bucura de Ted. Nu pot trece, însă, cu vederea faptul că subiectul filmului este unul atât de drag oamenilor pe care îi percep drept imaturi și că nu se folosește de starurile care-l populează (destul de multe la număr) decât pentru a face reclamă unui film cel mult mediocru, așa că pot doar să sper că al doilea film va fi mai reușit.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu