The Age of Adaline

Postat in Reviewuri de - aprilie 28, 2015
The Age of Adaline

Nu stiu cat de pregatita eram pentru noua poveste de dragoste care va poposi in cinematografe incepand cu 1 mai, cert este ca am fost si am vizionat The Age of Adaline fara prea multe regrete.

Cu Blake Lively nu prea am interactionat pana in prezent, nefiind o fana Gossip Girl (desi recunosc ca imi doresc foarte mult sa vad Savages), si nu prea aveam asteptari de la ea in acest film.

De la Michiel Huisman, insa, imi imaginam ca voi primi the performance of a lifetime, pentru ca mi-a bucurat privirea atat in Game of Thrones, cat mai ales in Orphan Black, si mi se pare ca tipul asta merita si el ceva atentie, nu?

Prezenta lui Huisman, precum si cea a lui Harrison Ford, pe langa subiectul usor fantastic, m-a facut sa fiu prezenta in sala de cinema, si nu pot spune ca mi-a displacut ce am vazut acolo…

The Age of Adaline incearca sa reflecte gingasia si eleganta Hollywoodului clasic, si in mare parte reuseste. Daca la capitolul prezenta fizica, Blake Lively este ideala – cu parul ei blond, ondulat la perfectie, silueta gratioasa, zambetul de un rosu incredibil, hainele care doar sugereaza anii ’30-’40, fara sa copieze intru totul, la capitolul interpretare actrita uita sa joace. Adaline sopteste cuvinte fara greutate, uitand sa imprumute de la Blake si viata, tremurul intern, rezultand un personaj putin credibil si oarecum indepartat de spectator.

Filmul este insa salvat de o pseudo-stiinta combinata cu fantasticul romantic al inceputului de secol, dar si de decorurile vintage si muzica, mult mai plina de emotie decat personajul titular.

Michiel Huisman este limitat la tipologia de barbat ideal – tanar, frumos, cu bani si generos, fiind in permanenta definit de relatia pe care Ellis (personajul sau) o are cu Adaline. Mi se pare ca i se neaga cu vehementa adevaratul potential, dar pana la urma, actorul face echipa buna cu Blake Lively, si impreuna, par sa se completeze eficient.

The Age of Adaline este o poveste usor neconventionala, si daca sunteti fani ai iubirilor dificile, misterioase, perene si fascinante, acesta e filmul potrivit pentru voi.

The Age of Adaline intra in cinematografe incepand cu 1 mai. Multumesc InterComFilm pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu