The Hitman’s Bodyguard

Postat in Reviewuri de - septembrie 05, 2017
The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard e un film care nu promite multe, parand o comedie generica in prima faza, o usoara ironie la adresa lui The Bodyguard, dar care pe mine m-a facut sa-l alatur altor comedii neasteptat de bune, cum ar fi The Nice Guys.

Desi perspectiva de a-l vedea pe Ryan Reynolds jucandu-l din nou pe Deadpool nu ma incanta (a descoperit omul ca se pricepe la ceva si continua pe tema aia, I guess), imi place mult Samuel L. Jackson, pe Gary Oldman nu l-am mai vazut de mult, iar Salma Hayek e mereu savuroasa pe marele ecran, asa ca treptat anticipatia pentru The Hitman’s Bodyguard a crescut treptat si constant.

Inceputul oarecum generic e salvat dupa vreo 20 minute de scenele de actiune combinate ingenios cu o comedie de situatie credibila, iar Samuel L. Jackson in rolul lui Darius Kincaid aduce aminte de tot CV-ul sau impresionant, de la Jules Winnfield la President William Alan Moore, fiind mai degraba un cocktail exploziv de sfaturi de viata, injuraturi clasice, curaj si pasiune.

The Hitman’s Bodyguard beneficiaza din plin de carisma lui Jackson, care reuseste sa aiba chimie chiar si cu Reynolds, unul dintre cei mai putin talentati actori supraapreciati in acest moment, iar avantajul filmului e ca e in fapt un buddy cop movie amuzant care nu se ia in serios, dar care isi construieste personajele simplu si coerent.

Pe langa cei doi protagonisti, filmul il are pe Gary Oldman, unul dintre cei mai buni actori ever, fara indoiala, intr-un rol simplu. E drept ca ii mai scapa accentul in anumite momente, dar rolul lui Vladislav Dukhovich pare croit pe masura stoicismului sau, asa ca nu ma plang prea mult.

Salma Hayek, in rolul Soniei Kincaid, e un vartej de nebunie latina, violenta, iubire si aparenta lipsa de control, senzualitate dictata de fire de par rebele si pantaloni evazati, si nu ma pot plange deloc. Cu mult mai sexy si mai cuceritoare decat Elodie Yung, interesul romantic al lui Michael Bryce (Ryan Reynolds), Sonia Kincaid e o femeie care emana senzualitate prin fiecare por, o femme fatale mai de cartier, dar la fel de intriganta si interesanta.

Un adevarat sleeper hit, filmul lui Patrick Hughes merita vazut in sala de cinema alaturi de cea mai mare gasca de prieteni pe care o aveti. Nu veti regreta!

The Hitman’s Bodyguard a intrat in cinematografe incepand cu 1 septembrie. Multumesc Vertical Entertainment si Grand Cinema & More pentru invitatia la film.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu