This Is Where I Leave You

Postat in Reviewuri de - august 18, 2015
This Is Where I Leave You

Nu mai stiu exact ce anume m-a facut sa ma uit la This Is Where I Leave You, dar dupa vreo 2 luni de la vizionare nu pot spune ca e un film prost.

Pentru o comedie dramatica, sau o drama comica, sau cum vreti sa-i spuneti, This Is Where I Leave You impacheteaza echilibrat intamplarile haioase cu cele serioase, facand din cele 103 minute de film perioada perfecta anti-plictiseala.

Pelicula beneficiaza de o distributie cel putin apetisanta. Jason Bateman este protagonistul acestei drame, un tip care afla ca sotia il insala cu seful si ca tatal lui a murit, si trebuie sa gaseasca puterea de a merge mai departe, fara sa clacheze nervos.

Alaturi de Judd Altman (Bateman) este Wendy, sora lui, jucata efervescent si trist (ciudata combinatie) de o Tina Fey din ce in ce in mai fermecatoare. Langa cei doi frati, bolnavi, se pare, de o seriozitate aproape contagioasa, ii mai vedem si pe Hillary Altman, o femeie plina de viata si vise si curiozitati, in ciuda varstei inaintate (Jane Fonda), un frate suferind de complexe de inferioritate (Corey Stoll) si un frate imatur (Adam Driver). Tabloul este intregit de talente precum Rose Byrne, Kathryn Hahn, Connie Britton, Timothy Olyphant si Dax Shepard.

As vrea sa spun despre This Is Where I Leave You ca e mai mult decat un film. Din pacate, poate ca feliile de viata, uneori prea realiste, alteori teribil de americanizate, o sa vi se para cam mult. Filmul merita o vizionare lejera, de duminica, dar nu stiu daca merita un loc in colectiile cinefililor. Cu tot universul foarte bine pus la punct, filmul duce lipsa de unitate si, pana la urma, un film nu e complet fara ea.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu