Two Night Stand

Postat in Reviewuri de - octombrie 27, 2014
Two Night Stand

Despre Two Night Stand n-as avea ce sa va povestesc, daca nu era Miles Teller in distributie. Omul asta ma convinge, cu fiecare film al sau, ca merita macar un pic de atentie, si dovedeste, inca o data, ca e extrem de potrivit in comediile romantice cu si despre baieti buni care o mai iau si razna din cand in cand.

Alec, interpretat la fel de sincer si simplu, ca intotdeauna, de un Miles Teller fermecator, e genul de barbat care inca mai  copilareste, care, in ciuda faptului ca are macar o mica idee despre ce vrea, e un indecis arogant si simpatic, si care reuseste sa-si depaseasca aceste neajunsuri si sa se maturizeze, oarecum fortat. Ma rog, rolul e lipsit de vreo complexitate absoluta, dar Teller este simpatic in rolul lui Alec, si nu merita ratata interpretarea lui.

Cu Two Night Stand a fost primul meu contact cu Analeigh Tipton. Mi se pare o tipa comuna, care seamana mult prea mult cu restul actritelor din generatia ei, in special cu Aubrey Plaza, si fara sa aiba vreun talent deosebit. Nu ca rolul lui Megan ar oferi vreun insight formidabil in psihologia femeilor de 20+ ani. Tipton face un rol decent din Megan, reuseste sa fie credibila in rolul ei si sa para cu adevarat interesata de Alec, in pofida unei evidente bariere intre cei doi actori. N-as numi-o tocmai  lipsa de chimie, dar e ceva pe-acolo…

Restul distributiei – Leven Rambin, in rolul fostei iubite a lui Alec, Jessica Szohr, in rolul colegei de apartament a lui Megan, Faiza, si Kid Cudi (listat drept Scott Mescudi), in rolul iubitului Faizei, este acceptabila, in cel mai bun caz. Oamenii astia sunt doar niste bucatele de decor un pic mai vii, fara contributii reale la subiect.

Acum sa fim seriosi – Two Night Stand e o comedie romantica, and we all know how these movies are lately. Nu implica  genialitate, si nici vreunsubiect deosebit. Nu implica o distributie de zile mari, si nici un scenariu inovativ. Ce are, insa, bun este un Miles Teller din ce in ce mai simpatic, o Analeigh Tipton cel putin agreabila si o poveste care, in ciuda lipsei de  complicatii, te prinde si te relaxeaza. Si macar pentru asta, zic eu ca merita vazut.

Two Night Stand este distribuit in Romania de Parlux Entertainment si va fi lansat in cinematografe incepand cu 31 octombrie.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu