Walk of Shame

Postat in Reviewuri de - iunie 17, 2014
Walk of Shame

Mi-e din ce in mai clar ca nu sunt facuta pentru comediile astea de duzina care se perinda pe ecrane. Walk of Shame este o comedie proasta, cu toate ca toata lumea care il vazuse a spus ca a fost cel putin bunicel. Well, ori sunt eu prea pretentioasa la filme (desi n-as crede), ori comedia asta nu e deloc amuzanta, iar eu am ras pana si la Dracula: The Dark Prince.

As vrea sa spun ceva macar despre Elizabeth Banks, care incearca din rasputeri sa fie funny, sau despre James Marsden, care incearca din rasputeri sa para good guy, dar Walk of Shame este de o incoerenta crunta, si sufera de lipsa de umor si chimie intre staruri.

Nu am fost niciodata fan al lui Elizabeth Banks, dar in rolul lui Meghan pare mai stearsa ca oricand, iar exagerarea laturii ei de “fata buna” devine rapid enervanta pentru spectator. Nu mai spun de faptul ca actrita nu pare naturala nici in postura de reporter serios, nici in postura de iubita, nici in cea de party girl, si nici in cea de femeie disperata.

Pentru James Marsden, insa, nutresc niste sentimente care uneori depasesc aspectul sau fizic, dar in rolul lui Gordon (pe bune?! Gordon?!) a reusit sa ma plictiseasca mai rau decat a facut-o cand il juca pe Cyclops.

Pe langa ei, Gillian Jacobs si Sarah Wright ajuta un pic peisajul, parand un pic mai tinere si mai frumoase decat Elizabeth Banks, dar la fel de banale ca si ea in rolurile de party girls, iar singurele momente amuzante sunt ale lui Scrilla, Pookie si Hulk (Lawrence Gilliard Jr., Alphonso McAuley si Da’Vone McDonald).

Nefiind fana a comediilor let’s-get-wasted-and-do-shit, Walk of Shame a fost o mare dezamagire pentru mine. Cele 95 de minute au trecut incredibil de greu, cu un umor mai slabut decat cel din cantecele de la Blink-182 de acum 15 ani si cu momente de-a dreptul jenante si jignitoare pentru diverse minoritati. E clar ca e o experienta pe care n-as mai repeta-o, si nici n-as recomanda-o cuiva.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu