Wanted

Postat in Reviewuri de - aprilie 01, 2014
Wanted

In ultima vreme mi-am reamintit de pasiunea pe care o am pentru James McAvoy, generic good boy with cute hair, asa ca am revazut Wanted. Mai ales ca filmul e regizat de Timur Bekmambetov (trebuie sa va povestesc de Night Watch si Day Watch!) si mai ales ca God himself joaca in film – Morgan Freeman pentru neinitiati, asa ca Wanted este oricand o alegere buna pentru mine. Ah, si sa nu uit cine face muzica – Danny Elfman in persoana.

Nu sunt mare fan al filmelor care au drept material-sursa comic book-urile cu supereroi (sau pesudo-supereroi), dar Wanted promitea la capitolul actiune, efecte speciale, poveste si muzica, si trebuie sa recunosc ca a livrat toate astea, and then some…

Intr-un ritm alert asisti la transformarea spectaculoasa a lui Wesley Gibson (James McAvoy) din pushover de meserie in badass assassin, trecand prin scene incarcate de umor si tensiune sexuala cu Angelina Jolie (Fox). Mi-a placut sa-l vad pe McAvoy transformat atat de rapid in ceea ce aveau altii nevoie sa fie, mai ales ca actorul este unul deosebit de credibil in roluri de good guy.

Angelina Jolie a fost responsabila cu accentele de sex appeal din film si, pe alocuri cel putin, a parut mult mai in elementul ei si mult mai atractiva decat de obicei.

Moran Freeman (Sloan) m-a fascinat in rolul sau duplicitar si as vrea sa-l vad mai des in postura de egosit care nu se gandeste decat la binele sau.

Wanted aduna pe ecran, in 110 minute, mai multa actiune decat multe filme recente, iar mana lui Timur Bekmambetov e sigura si creativa, asa ca garantat imaginile nu o sa plictiseasca pe nimeni. Actiunea e la ea acasa, pentru ca regizorul este bine-cunoscut pentru ritmul alert in care alege sa-si prezinte ideile, suspansul este omniprezent, iar efectele speciale sunt foarte bine realizate. Wanted e un film care necesita atentie la detalii si, din fericire, Timur Bekmambetov este omul potrivit care sa ofere asa ceva.

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu