We’re the Millers

Postat in Reviewuri de - noiembrie 13, 2013
We’re the Millers

De mult nu am mai ras atat de mult la o comedie. Pentru un film cu Jennifer Aniston si Jason Sudeikis, We’re the Millers e foarte antrenant si distractiv.

Pai si de ce n-ar fi, cu o familie fake, formata dintr-un dealer de droguri mai mititel, o stripteuza (sorry, singurul cuvant recunoscut de DEX! rimeaza cu “friteuza”), o pustoaica fara directie si casa si un vecin cam geek?

Aventura se petrece pe drumul Denver-Mexic-Denver, iar cei patru protagonisti se comporta cam de la inceput ca o familie. Cu probleme, dar familie.

Uimitor a fost ca Jennifer Aniston a reusit sa fie credibila atat in rolul de stripteuza, cat si in rolurile de (pe rand): vecina, vecina pe cale sa fie evacuata, vecina parasita de iubit, vecina parasita de iubit dupa ce acesta i-a furat cam tot ce-a putut din casa, mama responsabila, sotie devotata si locuitor vajnic al suburbiei. Nu cred ca am prins nicio secunda de Rachel, ceea ce m-a bucurat enorm, pentru ca inseamna ca Aniston a reusit sa treaca mai departe de momentul Friends.

Pe Jason Sudeikis il stiu din vedere mai mult, doar din Horrible Bosses, Epic si Drinking Buddies, dar nu pot sa spun ca m-a impresionat vreun pic pana acum. Desi e un rol usurel, Sudeikis a fost potrivit in rolul lui David Clark si cred ca asta conteaza cel mai mult.

Pe Emma Roberts nu am mai vazut-o pana acum, dar ea si Will Poulter au intregit un tablou foarte simpatic, alaturi de Aniston si Sudeikis. In cateva roluri mai mici au aparut si Nick Offerman si Kathryn Hahn, iar intalnirile cu ei au fost, de departe, cele mai amuzante din povestea “familiei” Miller.

We’re the Millers e o comedie noua si, contrar asteptarilor, chiar m-a facut sa rad. Nu spun ca umorul e de cea mai buna calitate, sau ca e fin, sau ca e de vreo subtilitate desavarsita. Tot ce-i amuzant vine din vorbe, fapte sau situatii, de multe ori o combinatie intre cel putin doua dintre ele, asa ca are o oarecare complexitate ce iti permite sa te relaxezi, dar nu si o profunzime care sa-l faca greu de inteles.

Cred ca e cea mai buna comedie de la Horrible Bosses incoace, iar perechea Jennifer AnistonJason Sudeikis a avut chimia necesara, dar si echilibrul de care a avut acest film nevoie. We’re the Millers merita vazut in cinema, acasa, la bunici, in concediu si pe oriunde mai apucati, pentru ca foarte rar avem parte de comedii bune, iar aceasta merita revazuta de cateva ori. Enjoy!

Aceasta postare a fost scrisa de
Pasionata de litere si filme, am incercat sa gasesc modalitatea prin care sa le imbin, fara a provoca o noua apocalipsa. Ma puteti citi si pe www.breathemein.net si www.nimic.info.

Lasa un comentariu